Firmaprofilering

Priser

Priserne afhænger selvsagt rigtig meget af den enkelte opgave, men som udgangspunkt starter en firmaprofilering typisk i 4-5.000 kr. plus moms for en halv dags fotografering. For dette beløb kan man forvente 20-30 færdige billeder hvis der ikke er behov for decideret retouchering af billederne. Bemærk at det også er muligt at kombinere firmaprofilering med portrætfotografering og reklamefoto i en af vores pakkeløsninger.

Levering

De færdige billeder leveres via DropBox eller på USB-stick efter eget ønske. Filer til brug for både tryk, websider og sociale medier leveres som standard. Vi leverer så vidt muligt billeder med firmanavn og lokation i filnavnet, så det er let at håndtere billederne efterfølgende i markedsføringen, og vi sender gerne en kopi direkte til web- eller reklamebureauet.

Firmaprofilering

Som virksomhed er der en markant værdi i den troværdighed og de bedre afstemte kundeforventninger, man får ud af at profilere virksomheden overfor kunder med billederne fra en firmaprofilering. Egne billeder vil altid give en større troværdighed end f.eks. stock fotos eller billeder fra andre eksterne kilder.

Samtidig giver det mulighed for at levere egne billeder til pressebrug, og dermed have mere kontrol over virksomhedens offentlige ansigt udadtil.

Vi har mulighed for at medbringe et større arsenal af lys og andet udstyr, og kan oplyse relativt store lokaler med flash, men normalt er det ikke noget problem at benytte naturligt lys så vidt det er muligt.

I tvivl om, hvordan man gør? -  så har vi samlet en række blogindlæg om, hvordan man får mest muligt ud af fotograferingen og sørger for at virksomheden præsenteres optimalt.

Projekter

Jysk Truckservice


Nord Gourmet


Tresu Group


Dansk Auto Logik


Reklamefoto

Reklamefoto på lokation

For de fleste virksomheder vil det give mest mening at få fotograferet større produkter i virksomhedens egne lokaler. Vi skal bruge et minimum af plads (et mødelokale på 4x6 meter er som regel nok til et godt reklamefoto af mindre emner), og vi kan i princippet pakke hele studiet sammen og tage det med.

Større maskiner og installationer fotograferes også ofte på installationsstedet i samråd med den kunde, der har produktet opstillet.

Reklamefoto i studie

Alternativt kan fotograferingen foregå i mit eget studie, hvor selv større produkter køres ind i studiet på rullevogne eller med en palleløfter, og der er plads nok til at der kan forberedes produkter til fotografering samtidig med, at andre produkter fotograferes.

Priser

Priserne afhænger selvsagt rigtig meget af den enkelte opgave, men som udgangspunkt starter en reklamefoto-opgave typisk i 4-5.000 kr. plus moms for en halv dags fotografering. For dette beløb kan man forvente 30-50 færdige billeder hvis der ikke er behov for decideret retouchering af billederne. Bemærk at det også er muligt at kombinere reklamefoto med portrætfotografering i en af vores pakkeløsninger.

Levering

De færdige billeder leveres via DropBox eller på USB-stick efter eget ønske. Filer til brug for både tryk, websider og sociale medier leveres som standard. Vi leverer så vidt muligt billeder med firmanavn og produktnavn eller varenummer i filnavnet, så det er let at håndtere billederne efterfølgende i markedsføringen, og vi sender gerne en kopi direkte til web- eller reklamebureauet.

I tvivl om, hvordan man gør? -  så har vi samlet en række blogindlæg om, hvordan man får mest muligt ud af produktfotograferingen og sørger for at varen præsenteres optimalt.

Projekter

Engelhardt produktfotos


KlimaEnergi solcelleanlæg


Wellmore


H.C. Andersen på en helt ny måde


Portrætfoto til virksomheder

Portrætfoto er mange ting

Ovenfor ses en stribe eksempler på, hvordan et profilbillede efter min mening kan se ud, hvis man ønsker at fremstå professionel, seriøs og tillidsvækkende overfor kunder, samarbejdspartnere og alle de andre, der møder virksomheden på internettet, i reklamer eller i medierne.

Mange vælger stadig et enkelt portrætfoto på en ensartet baggrund da disse nemmere kan bruges på alt fra hjemmeside og LinkedIn til visitkort og interne ID-kort, men også portrætter lavet i medarbejdernes miljø på virksomheden er meget populære og øger genkendelsen når kunderne møder medarbejderne i den virkelige verden.

For enkeltpersoner er det nemmeste at få lavet et portrætfoto i studiet, men langt de fleste virksomheder sparer tid ved at lave en portrætsession i virksomhedens lokaler og får taget billeder af alle medarbejderne i én omgang.

Der kræves et almindeligt mødelokale med et frit gulvareal på minimum 4×6 meter med et enkelt 220V-stik for at lave en sådan session, så stort set enhver virksomhed vil have de fysiske rammer tilgængelige.

Priser

Prisen for en individuel portrætsession i studiet starter ved 495,- kr. plus moms, mens priserne for medarbejderportrætter i virksomhedens lokaler kan komme helt ned på 125,- kr. pr. medarbejder (plus opstartsgebyr og kørsel) – se en detaljeret prisliste på siden med pakkeløsninger. Der laves altid to færdige portrætfotos (f.eks. formelt og afslappet) og begge leveres i både farve og sort/hvid.

Levering

Alle billeder leveres via Dropbox eller på et USB-stick efter eget ønske. Filer til brug for både tryk, websider og sociale medier leveres i alle pakker, og vi laver så vidt muligt filnavnene så firmanavn og personnavn indgår i filnavnet. Reklame- eller webbureauet kan derfor håndtere de leverede billeder enkelt og uden misforståelser.