HoD_april2014_8342

Portræt-, reklame- og modefotograf i Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart

Portræt-, reklame- og modefotograf Anders Cornelius Madsen med base i Kolding midtby, men jeg kører også gerne til Vejle, Fredericia, Middelfart og andre steder i Trekantområdet. For den helt rigtige kunde tager jeg gerne endnu længere væk.

Jeg er fotografen, som tænker ud af boksen, som foretager en grundig planlægning af dine billeder og sætter en ære i at levere en uovertruffen kundeservice, sammen med et sæt fremragende billeder.

Som fotograf servicerer jeg private og virksomheder med samme entusiasme, og klarer både studiebilleder og location-optagelser – det er alene dine behov og ønsker, der sætter grænsen.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på, hvordan vi løser lige netop DIN opgave – jeg er altid klar med et godt råd, og hvis du foretrækker at mødes ansigt til ansigt, er jeg meget gerne vært ved en god kop kaffe.

Mere inspiration

Ud over den hjemmeside, du sidder og kigger på lige nu, har jeg desuden Digitalfotografen.dk, som jeg primært bruger i forbindelse med mere personlige, ikke-kommercielle projekter, og den er derfor nogle gange lidt mere “vild” end denne side og altid et besøg værd.

Dækker Trekantområdet

Som fotograf dækker jeg følgende byer og områder:

Kolding
Vejle
Fredericia
Middelfart
Trekantområdet
fl.

Kontakt fotografen

Kontakt Cornelius Madsen Photography i dag og hør mere om mine ydelser og kompetencer. Ring til mig på telefon 51 90 06 95 eller send en mail til a@corneliusmadsen.com.