Fotograf Anders Cornelius Madsen

Reklame- og portrætfotograf med base i Kolding

Portræt-, reklame- og modefotograf i Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart

Portræt-, reklame- og modefotograf med en naturlig base i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og andre steder i Trekantområdet, men i praksis dækker jeg hele Danmark.

Jeg er fotografen, som tænker ud af boksen, som foretager en grundig planlægning af dine billeder og sætter en ære i at levere en uovertruffen kundeservice, sammen med et sæt fremragende billeder.

Som fotograf klarer jeg både studiebilleder og location-optagelser – det er alene dine behov og ønsker, der sætter grænsen.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på, hvordan vi løser lige netop DIN opgave – jeg er altid klar med et godt råd, og hvis du foretrækker at mødes ansigt til ansigt, er jeg meget gerne vært ved en god kop kaffe.

Mere inspiration

Ud over den hjemmeside, du sidder og kigger på lige nu, har jeg desuden Digitalfotografen.dk, som jeg primært bruger i forbindelse med mere personlige, ikke-kommercielle projekter, og den er derfor nogle gange lidt mere “vild” end denne side og altid et besøg værd.

Kontakt fotografen

Kontakt Cornelius Madsen Photography i dag og hør mere om mine ydelser og kompetencer. Ring til mig på telefon 51 90 06 95, b rug kontaktformularen i bunden af siden eller send en mail til a@corneliusmadsen.com.