Engelhardt A/S i Vejle leverer råvarer til en lang række bagerier og konditorer i hele landet, og har valgt at gå aktivt ind i at støtte op om bagerierne og hjælpe dem med at bevæge sig op i markedet og distancere sig fra de mange brødudsalg og lignende, der i de senere år er opstået i mange almindelige dagligvarebutikker. Én af måderne har været ved at producere brochurer med en række nye opskrifter på brød og kager som er i en helt anden liga end mange af de kendte kager som f.eks. Othello-lagkagen og citronmåner, både smagsmæssigt og rent visuelt.

Engelhardt A/S allierede sig med den landskendte konditor, chocololatier og forfatter, Rikke Gryberg, og bad hende kreere de nye opskrifter, bage dem, pynte dem og præsentere dem, mens jeg skulle stå for fotograferingen. Det endte med at Rikke og Engelhardts egen prøvebager, Lars Petersen, over to dage skabte de mange smukke kager i galleriet ovenfor, hvorefter vi tilbragte en meget intens og fantastisk sjov dag med at fotografere dem.

Typisk pris for projekter af denne type (omkring 70 færdige billeder lavet på kundens egen lokation): 6.000 – 10.000 kr.