Familie- og portrætfoto i Vejle og Kolding

Man skulle egentlig tro, at med den enorme mængde billeder, der hver dag tages af ægtefæller, børn og familier med mobiltelefoner, at der ville være et forsvindende lille behov for det klassiske portrætfoto – specielt med de nyeste mobiltelefoner, kan man tage billeder, som uden videre kan erstatte dem, man tidligere tog med familiens kompakt-kamera

Alligevel er det stort set alle de familier, jeg kender, som på et eller andet tidspunkt har sagt sætningen: “Arh – nu SKAL vi altså også have lavet nogle ordentlige billeder af familien! Vi må lige se at finde en dato…”

Find den dato og få taget et flot og klassisk portræt i Kolding eller Vejle!

Nogle gange kan det så godt tage et stykke tid at finde den dato, men til gengæld er det hver gang en fantastisk fornøjelse som fotograf at se den glæde, familien finder i deres portrætfoto – og der er ingen tvivl om, at det for nogle bliver et familieprojekt, som har involveret alle i at finde den rigtige type billeder, den rigtige lokation og det rigtige tøj.

Og netop oplevelsen ved at få skabt et varigt minde med HELE familien med på billedet, under afslappede forhold, og med plads til gode grin og store kram, er helt sikkert det, der gør portrætfotografiet til en ting, som rigtig, rigtig mange mennesker stadig gerne vil gøre noget ekstra ud af – uanset kvaliteten af deres mobiltelefon og dens indbyggede kamera.

God og underholdende oplevelse med portrætfoto

Jeg sætter en ære i at gøre en portrætfotografering til en god og underholdende oplevelse for hele familien, med god tid til at få det helt rigtige udtryk i kassen. Det kan lyde meget banalt, men der er ikke noget bedre øjeblik for mig, end der hvor mor kigger på billedet og synker en klump, eller lillebror ser sig selv og hopper begejstret op og ned. Det er magi, det er fabelagtigt tilfredsstillende og det er derfor, jeg laver, hvad jeg gør.

Portrætter efter jeres stil og smag

Inden fotograferingen har vi typisk fundet eksempler på eksisterende billeder som stil- og udtryksmæssigt ligger tæt op af de billeder som I gerne vil have lavet, og efterfølgende får I adgang til et privat online-galleri, hvor I har mulighed for at udvælge de bedste billeder i ro og mag.

Jeg arbejder lige gerne i studiet i Kolding, eller på lokation, og gerne flere lokationer i forbindelse med den samme fotografering – hovedsagen er, at vi får taget lige nøjagtig de billeder, som I gerne vil have lavet.

Portrætfoto i Kolding, Vejle og omegn

Jeg har over årene taget mange portrætter i Kolding, Vejle, Middelfart m.fl., så kontakt mig gerne, selvom I ikke lige bor i Kolding.

Efterbehandling af portrætter

Ligeledes har jeg ingen specielle præferencer i forbindelse med efterbehandlingen – hvis I gerne vil have fjernet et par bumser i panden, have billederne lavet sepia-tonede eller med en blød, hvid vignette – jamen så er det sådan, det skal laves. Billederne skal vises frem i jeres hjem, og de skal selvfølgelig laves, så I føler at de passer ind – ingen diskussion om det.

Priser for portrætfoto i Kolding og Vejle

Priserne afhænger selvsagt meget af, hvor jeres portrætfoto skal tages, hvordan det skal fremkaldes, hvor mange eksemplarer I ønsker og så videre, men herunder er nogle eksempler, som kan give en fornemmelse af, hvor vi befinder os, rent prismæssigt.

Studie (Kolding):

2 billeder (1 person), inkl. 2 stk. print op til A5 (15×21 cm): DKK 795,-
2 billeder af hele familien (op til 6 personer), inkl. 2 stk. print op til A4 (20×30 cm) eller 1 stk. print op til A3 (30×40 cm): DKK 1995,-

På jeres adresse eller en eller flere lokationer efter eget valg:
En times fri fotografering, 2 billeder af hele familien (op til 6 personer), inkl. 2 stk. print op til A4 (20×30 cm): DKK 2.795,-
En hel eftermiddag (3 timer), 6 billeder af hele familien (op til 6 personer), inkl. 6 stk. print op til A4 (20×30 cm): DKK 4.995,-

Transport op til 10 km inkluderet, herefter DKK 5,- pr. km.

Levering af billeder

Alle billeder leveres i en digital udgave svarende til det største print.

Billederne kan leveres på en række forskellige medier, uden ramme eller monteret eller opspændt på forskellige rammer – kontakt mig endelig pr. telefon eller via kontaktformularen til højre for en snak om ønsker og muligheder.

Alle priser er inkl. moms.