fbpx
4. juli 2018 anders

Makeup-artisten er med i billedet

Makeup-artist og hårstylist Sus Marxen og jeg er næsten “vokset op sammen”, forstået på den måde, at vi begge gjorde vores hobby til vores levebrød på omtrent samme tid, og helt tilfældigt lærte hinanden at kende og begyndte at arbejde sammen om vores kunder.

Sus har i dag en forrygende forretning, hvor hun jævnligt må melde alt udsolgt i perioder, men samtidig skal man jo aldrig nøjes. Hun ville derfor gerne løfte virksomhedens ansigt udadtil, og valgte at få opdateret sine portrætbilleder med en “Personal Branding”-tur i studiet her i Kolding.

Portrætterne skulle på en gang være enkle, men samtidig med en klar fortælling – ingen må være i tvivl om, hvad Sus laver når de ser dem.

Personligt var det også vigtigt for mig at fange Sus på en måde, der fremhæver hendes venlige, rolige personlighed, når hun med professionelt overblik tager ansvar for opgaven – noget enhver brud vil sætte pris på, når alt skal klappe på dagen for brylluppet.

Jeg elsker billederne af Sus. De ER enkle, men de gør lige nøjagtigt det, vi gerne ville have dem til.

  • KLIENT:

    BeautyStudie

  • DATO:

    4. juli 2018

  • KATEGORI:

    Portræt, Personal Branding

  • SHARE: