fbpx
20. november 2018 anders

Dit portræt er virksomhedens ansigt

Susanne Albrechtsen er både underviser hos, og ejer af, Prisme Sprog, som ikke bare ønsker at lære de studerende et sprog – de skal også forstå de kulturelle, sociale og faglige sammenhænge, som sproget bruges i.

For Susanne var det derfor vigtigt at få sat et ansigt på virksomheden i forhold til potentielle kunder, både i form af nogle billeder som viste praktiske situationer fra undervisningen og et eller flere portrætter som tydeligt viste, at Susanne meget gerne står personlig frem som virksomhedens ansigt udadtil.

Dette var en af de opgaver, der blev løst i kontorfællesskabet hvor Prisme Sprog har hjemme – en serie billeder i et fotostudie ville simpelthen ikke kunne skabe den fornødne autenticitet og troværdighed.

Som fotograf var det en fornøjelse at møde en kunde, som var virkelig godt forberedt, og havde skaffet både adgang til lokaler og deltagere til undervisningssituationerne – det gav en god ro i forbindelse med fotograferingen og sikrede et bredt udvalg af billeder som tilsammen fortalte om Susanne og Prisme Sprog på en overbevisende måde.

  • KLIENT:

    Prisme Sprog

  • DATO:

    22. november 2018

  • CATEGORY:

    Portræt, Firmaprofilering

  • SHARE: