fbpx
12. december 2019 anders

Portrætfoto til erhverv

Britt er i gang med en udvidelse af de services, hun tilbyder kunderne i Britt&KO, så hun fremover i højere grad giver sine kunder adgang til den viden og erfaring, hun har opsamlet gennem årene som “ekstern markedsføringsafdeling”, enten i form af direkte sparring eller som medlem af kundernes advisory board.

I den forbindelse kontaktede hun mig for at få opdateret sin portfolio med nye portrætfotos, så hun kunne lancere de nye services med et opdateret udtryk på hendes hjemmeside, og vi gik derfor i gang med at planlægge opgaven og finde ud af, hvilken type billeder Britt gerne ville have.

Britt sendte mig nogle eksempler på billedstilen, hvorefter vi i fællesskab fik fundet frem til en passende garderobe og de møbler og rekvisitter, jeg skulle have parat studiet. En vigtig del af planlægningen var valget af farver, både til garderoben og til baggrunden i billederne, da Britt havde nogle ret specifikke planer i forhold til brugen på hendes hjemmeside.

Alt dette foregik via e-mail og telefon, og på dagen for fotograferingen var alting forberedt og parat, så vi kunne arbejde så effektivt og afslappet som muligt – noget, der dels giver mange billeder at vælge imellem, og dels giver et bedre og mere ærligt udtryk i billederne.

Vi endte med næsten 50 gode billeder, som vi så efterfølgende lugede ud i med hård hånd, indtil vi nåede ned på de 12 billeder, der følger med i en “Personlig Branding”-pakke, og jeg har set arbejdsudgaven af den nye hjemmeside – de opdaterede portrætter passer helt fantastisk til det nye udtryk.

  • KLIENT:

    Britt&KO

  • DATO:

    12. december 2019

  • KATEGORI:

    Portræt, Personlig Branding

  • SHARE: