fbpx
7. januar 2020 anders

Portrætter med tatoveringer i fokus

Da min “konkollega” Jimmi hørte, at jeg var begyndt at prikke lidt til den niche, der hedder “Portrætter med tatoveringer i fokus” var han med det samme klar til at komme på den anden side af kameraet og give sine tatoveringer den opmærksomhed, de med rette fortjener.

Portrætterne er et rigtigt godt eksempel på, at man sagtens kan få lavet et profilbillede til erhvervsmæssig brug uden at skulle skjule sine tatoveringer – de er en del af ham og betyder meget for ham, så de skal ikke gemmes væk.

Løvehovedet på Jimmis overarm er lavet af Rikke hos Nordic Art Tattoo i Kolding, mens tatovøren bag den store Fønix på underarmen ikke længere laver tatoveringer.

  • KLIENT:

    Jimmi Tofthøj

  • DATO:

    7. januar 2020

  • KATEGORI:

    Portræt, Tatoveringer

  • SHARE: