fbpx
8. januar 2020 anders

Yoga, velvære og portrætfoto

Susanne er yoga-instruktør og massør, og driver sin egen virksomhed (Bergs Velvære), hvor hun gør meget ud af, at yoga skal være for alle, uanset alder og erfaring.

Hun ville derfor gerne have en billedserie som hun kunne bruge i forbindelse med opslag på virksomhedens Facebook-side, og det var vigtigt for hende, at man så hende som hun er: Smilende, afslappet og professionel, men også en helt almindelig kvinde som gør noget godt for sin krop og sit sind – og som gerne vil hjælpe andre med at gøre det samme.

Jeg elsker det lidt “upolerede” look, vi har fanget i billederne, og det var befriende at møde en kvinde, som hviler så meget i sig selv, at ordene “Photoshop” og “filter” aldrig var en del af samtalen. Det er stærkt og det er ægte, og det kan ses på billederne.

  • KLIENT:

    Susanne Berg Petersen, Bergs Velvære

  • DATO:

    8. januar 2020

  • KATEGORI:

    Portræt, Krop og sjæl

  • SHARE: