fbpx
18. februar 2020 anders

Fitness-portrætfoto

Rikke Præstmark Lauridsen er personlig træner og livsstils coach med speciale i vægttab og livsstilsændringer, og i løbet af hendes uddannelse som Cand. Scient i idræt og sundhed kombinerede hun effektivt teori og praksis til en sund, stærk krop.

Vores udgangspunkt var en fuldstændig uredigeret billedserie, som viste Rikke på en anden måde end den typiske Instagram-selfie i træningscentret, samtidig med, at hendes passion for træning stadig kom helt i front.

Portrætterne er faktisk lavet i studiet med ganske få rekvisitter (og et fantastisk rustikt gulv) og rammer en smuk balance mellem hyldesten til en ung kvinde med en sund, stærk krop og en billedstil som med lys og skygger fremhæver tegning og linier på en helt anden måde, end et almindeligt farvefoto fra mobiltelefonen.

  • SHARE: