fbpx
24. februar 2020 anders

Portrætter på flere måder

Tinne Drejer er advokatfuldmægtig hos Saxo advokater i Vejle og havde brug for en personlig portræt-serie som viste flere sider af hende selv, og kunne bruges til forskellige formål, lige fra det helt enkle visitkort til profilartikler og hjemmesider.

Vi lavede derfor både en række relativt formelle portrætfotos i studiet, og nogle mere afslappede portrætter på Tinnes kontor, hvor den ensfarvede baggrund blev erstattet af kontorets omgivelser. Begge dele fungerede rigtig godt, og vi endte med en portrætserie, som kunne bruges til en lang række meget varierede formål.

Det vigtigste i denne sammenhæng var uden tvivl planlægningen: Da vi mødtes i studiet havde Tinne og jeg allerede en klar plan for, hvilke billeder, hun gerne ville gå hjem med, hvilken stil og hvilket udtryk de skulle have, og den sammenhæng, de skulle bruges i.

Vi kunne derfor løbende evaluere, om de enkelte billeder levede op til hendes behov, hvilket betød langt mindre spildtid og ingen grund til gætterier – vi vidste hele tiden, hvor vi var i forhold til planen.

  • KLIENT:

    Tinne Drejer

  • DATO:

    25. februar, 2020

  • KATEGORI:

    Portræt, Personlig Branding

  • SHARE: