fbpx
2. marts 2020 anders

Erhvervsportræt med effekt

Anette stod for at skulle præsentere sin nye hjemmeside på rasmusco.dk, og i den forbindelse følte hun ikke, at hendes daværende portræt havde det rigtige udtryk i forhold til det, hun gerne ville vise.

Samtidig ville hun gerne have en portfolio med billeder som hun kunne vælge fra, afhængig af, hvilken sammenhæng billedet skulle bruges i. Derfor lå det lige for at vælge en Personlig Branding-pakke som giver masser af tid til at lave nogle meget varierede billeder, med tøjskift og forskellige lokationer undervejs.

Vi forsøgte at nå omkring så mange facetter af Anette som muligt, og det var meget vigtigt for hende at vi både viste den afslappede, feminine Anette med et stort smil, samt den seriøse, super-erfarne forretningskvinde som hun også er. Vi føler helt klart at opgaven lykkedes – hvis vi nu skal sige det selv…

  • SHARE: