Priser på portrætfoto

Prisen for en individuel portrætsession i studiet starter ved 495,- kr. plus moms, mens priserne for medarbejderportrætter i virksomhedens lokaler kan komme helt ned på 125,- kr. pr. medarbejder (plus opstartsgebyr og kørsel) – se en detaljeret prisliste på siden med pakkeløsninger. Der laves altid to færdige portrætfotos (f.eks. formelt og afslappet) og begge leveres i både farve og sort/hvid.

Levering

Alle billeder leveres via Dropbox eller på et USB-stick efter eget ønske. Filer til brug for både tryk, websider og sociale medier leveres som standard, og vi laver så vidt muligt filnavnene så firmanavn og personnavn indgår i filnavnet. Reklame- eller webbureauet kan derfor håndtere de leverede billeder enkelt og uden misforståelser.

Portrætfoto i praksis

For enkeltpersoner er det nemmeste at få lavet et portrætfoto i studiet, men langt de fleste virksomheder sparer tid ved at lave en portrætsession i virksomhedens lokaler og får taget billeder af alle medarbejderne i én omgang.

Der kræves et almindeligt mødelokale med et frit gulvareal på minimum 4×6 meter med et enkelt 220V-stik for at lave en sådan session, så stort set enhver virksomhed vil have de fysiske rammer tilgængelige.