Priser

Priserne afhænger rigtig meget af den enkelte opgave, men som udgangspunkt starter en reklamefoto-opgave typisk i 4-5.000 kr. plus moms for en halv dags fotografering. For dette beløb kan man forvente 30-50 færdige billeder hvis der ikke er behov for decideret retouchering af billederne. Bemærk at det også er muligt at kombinere reklamefoto med portrætfotografering i en af vores pakkeløsninger.

Levering

De færdige billeder leveres via DropBox eller på USB-stick efter eget ønske. Filer til brug for både tryk, websider og sociale medier leveres som standard. Vi leverer så vidt muligt billeder med firmanavn og produktnavn eller varenummer i filnavnet, så det er let at håndtere billederne efterfølgende i markedsføringen, og vi sender gerne en kopi direkte til web- eller reklamebureauet.

Reklamefoto på lokation

De fleste virksomheder vælger at få fotograferet større produkter i virksomhedens egne lokaler. Vi skal bruge et minimum af plads (et mødelokale på 4x6 meter er som regel nok til et godt reklamefoto af mindre emner), og vi kan i princippet pakke hele studiet sammen og tage det med.

Større maskiner og installationer fotograferes også ofte på installationsstedet i samråd med den kunde, der har produktet opstillet.

Reklamefoto i studie

Alternativt kan fotograferingen foregå i mit eget studie, hvor selv større produkter køres ind i studiet på rullevogne eller med en palleløfter, og der er plads nok til at der kan forberedes produkter til fotografering samtidig med, at andre produkter fotograferes.

I tvivl om, hvordan man gør? -  så har vi samlet en række blogindlæg om, hvordan man får mest muligt ud af produktfotograferingen og sørger for at varen præsenteres optimalt.

Projekter

Engelhardt produktfotos


KlimaEnergi solcelleanlæg


Wellmore


H.C. Andersen på en helt ny måde