Portræt-, reklame- og modefotograf med hovedparten af kunderne i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og andre steder i Trekantområdet, men i praksis dækker vi uden problemer hele Danmark.

Vi er den seriøse partner på billedfronten, som tænker ud af boksen, som foretager en grundig planlægning af dine billeder og sætter en ære i at levere en uovertruffen kundeservice, sammen med et sæt fremragende billeder.

Vi har udstyr og faciliteter til at klare både studiebilleder og location-optagelser – det er alene dine behov og ønsker, der sætter grænsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på, hvordan vi løser lige netop DIN opgave – vi er altid klar med et godt råd, og hvis du foretrækker at mødes ansigt til ansigt, er vi meget gerne vært ved en god kop kaffe.


Anders Cornelius Madsen

Fotograf Anders Cornelius MadsenEjer og fotograf. Anders har en fortid inden for salg, marketing og projektledelse, og har et indgående kendskab til processer og behov i mange forskellige typer virksomheder. Anders forstår at “godt nok” nogen gange er en nødvendighed fordi der også er et ord der hedder “budget”, men han mestrer samtidig kunsten at strække budgettet mest muligt.

Kontakt Anders:
Telefon: 51 90 06 95
E-mail: a@corneliusmadsen.com


Lasse Lagoni

Fotograf Lasse LagoniFotograf. Lasse er lidt af en tusindkunstner, rent fotografisk, men hans hjerte banker især for koncert-fotografi som han udbyder gennem sin egen virksomhed, Fotograf Lasse Lagoni. Her hos os møder I ham primært som fotograf ude i virksomhederne, hvor hans erfaring som skolefotograf sikrer en hurtig og effektiv afvikling af portrætfotograferingen.

Kontakt Lasse:
E-mail: post@lasselagoni.com


Sus Marxen

Make-up artist Sus MarxenMake-up artist og frisør. Sus har en herlig kombination af professionel stolthed og pragmatisk realisme når hun går i gang med et projekt. Det første sørger for at resultatet er super godt, det andet sørger for at det både pris- og tidsmæssigt er til at have med at gøre. Se mere på beautystudie.dk.

Kontakt Sus:
E-mail: beautystudie@gmail.com


Partnere:


BRITT&KO

“BRITT&KO er en komplet outsourcet marketingafdeling. Lej en Marketingkoordinator på timebasis, ugebasis, månedsbasis eller opgavebasis. Den opgave, jeg ikke selv kan løse, er der helt sikkert en i mit stærke netværk, der kan.” – se mere på BRITT&KO’s hjemmeside.


WebDesignCenter

“Siden 1997 har vi været forhandler af førende Content Management systemer og særligt de sidste 5-6 år har vi haft fokus på digitalisering og app-udvikling og leveret en bred vifte af forskellige løsningstyper til dansk erhvervsliv, privathospitaler, offentlige virksomheder og institutioner.” – se mere på WebDesignCenters hjemmeside.