Skræddersy jeres pakkeløsning

Er behovet mere end en opdatering af et par medarbejderes profilbillede, vil I med fordel kunne overveje en pakkeløsning og få et langt større udbytte af den samme investering. PortrætBasis er grundstenen i en pakkeløsning, hvorefter PortrætPlus og FirmaProfil kan tilvælges efter behov.


PortrætBasis

Standardløsningen med 2 gode, professionelle billeder af hver medarbejder. Vælg mellem 3 forskellige farver baggrund (sort, grå eller hvid). Alle medarbejdere fotograferes på den samme baggrund. Hvert portræt leveres i både farve og sort/hvid som standard.

Der afsættes 5 minutter pr. medarbejder og billederne vælges i samarbejde med medarbejderen under fotograferingen.

Anbefales til visitkort, sikkerhedskort, hjemmeside, LinkedIn og lignende.

125 kr. pr. medarbejder (min. 5 medarbejdere).
500 kr. i opstartsgebyr pr. lokation.
3,53 kr. pr. kilometer.


PortrætPlus

Den udvidede pakke med 6 billeder af medarbejderen, leveret i både farve og sort/hvid. Mulighed for at vælge to forskellige udtryk, f.eks. sort baggrund og med kontoret som baggrund, eller f.eks. formel påklædning og casual påklædning.

Der afsættes 30 minutter til hver medarbejder, inkl. opstilling og nedtagning.

Bestilling af PortrætPlus er en mulighed ved minimum 2 medarbejdere og kun som tillæg til en eksisterende PortrætBasis-session i en pakkeløsning (altså ikke som et selvstændigt produkt).

Anbefales til de samme formål som PortrætBasis-pakken, men derudover også til pressemeddelelser, avisomtaler og andre PR-relaterede præsentationer, hvor et konventionelt portræt måske er lidt for formelt.

2-4 medarbejdere: 595 kr. pr. medarbejder.
5+ medarbejdere: 495 kr. pr. medarbejder.

Hvis optagelserne til PortrætPlus finder sted på en anden lokation end optagelserne til PortrætBasis-pakken må der påregnes:
500 kr. i opstartsgebyr pr. lokation.
3,53 kr. pr. kilometer.


FirmaProfil

Fotografering på lokation i forbindelse med PortrætBasis-pakken efter virksomhedens ønske. Der kan være tale om bygninger, lokaler, køretøjer, produkter, installationer eller andet, der kan bruges i profileringen af virksomheden eller dens produkter.

Der bookes hele timer og der må som udgangspunkt forventes 8-10 færdige billeder pr. time under normale forhold. Dette kan imidlertid ændres en del, hvis lokationerne er vanskeligt tilgængelige, kræver opstilling af lys eller andet udstyr, eller på anden måde gør det mere tidskrævende at fotografere.

Bestilling af FirmaProfil i en pakkeløsning er kun muligt som et tillæg til en eksisterende PortrætBasis-session (altså ikke som et selvstændigt produkt).

Fotografering pr. time: 995 kr.

Hvis optagelserne til FirmaProfil finder sted på en anden lokation end optagelserne til PortrætBasis-pakken må der påregnes:
500 kr. i opstartsgebyr pr. lokation.
3,53 kr. pr. kilometer.

Alle priser er plus moms.