Mette henvendte sig til mig, fordi hun følte at de portrætbilleder, hun brugte på blandt andet LinkedIn og sit CV, ikke rigtig repræsenterede hende som person, og hun ville derfor gerne have et sæt nye billeder med et udtryk, som varierede fra det meget formelle til det mere spontane og afslappede. Jeg tror, vi endte med en opgaveformulering noget i retning af “Fra en profil-artikel i Børsen til forsiden på et dameblad”.

Mette havde heldigvis forberedt sig grundigt og havde medbragt en garderobe som gav god mulighed for at lave mix-og-match indtil vi følte, at vi ramte den helt rigtige stemning – i praksis nåede vi igennem 7 forskellige looks, hvoraf nogle hurtigt blev afskrevet igen, mens andre virkelig blev prøvet igennem før vi til sidst alligevel valgte at droppe dem.

Det væsentlige var, at vi blev ved, indtil Mette var tilfreds med resultatet, og som det ses i galleriet endte vi virkelig med at spænde fra det meget formelle billede (som gør sig i både sort-hvid og farve) til det storsmilende, næsten sommeragtige portræt, som virkelig ville passe perfekt på forsiden af et glittet dameblad.

Typisk pris for en times fotografering med 4 færdige studiebilleder: 995 kr. plus moms.